​Cervitrol AB › Skiffervägen 44, 224 78 Lund

046-31 16 00 info@cervitrol.se 

Inköpare

Cervitrol AB har ända sedan starten 1974 fungerat som teknisk problemlösare, innovatör och kontraktstillverkare inom områdena mekanik, elektronik och sensorik.

Men kundorderstyrd tillverkning i en modern och ändamålsenlig maskinpark ges möjlighet till snabb och flexibel bearbetning och tillverkning av detaljer, för både prototyper och modeller med korta ledtider.

Med lång och bred erfarenhet i branschen hjälper Cervitrol AB sina kunder att konstruera lösningar för kapsling, maskiner, sensorer mm samt att utveckla elektronik och mjukvara till bl.a. inbyggda syster, sensorer, nätsystem och industristyrningar.

Vi söker nu en teknisk inköpare, heltid.

Arbetsbeskrivning

På Cervitrol arbetar idag ett 30-tal medarbetare i olika funktioner. Produktionen supportas av avdelningar för Inköp, Beredning/produktionsteknik och Planering.

Du, som inköpare, kommer att jobba tillsammans med Inköpschefen med primärt att:

-utifrån en bristlista lägga lämpliga inköpsordrar

-registrera inkommande ordererkännande och uppdatera system med leveransinformation

-leveransbevaka att ordrar kommer på utsatt tid och uppdatera avvikelser

-attestera leverantörsfakturor och hantera avvikelser

-hantera kvalitetsavvikelser mot leverantörer

Materialet handlar framför allt om elektroniska komponenter och ritningsbundet material som ex. mönsterkort, bearbetad mekanik och kapslingar samt trycksaker, där leverantörerna är både svenska och utländska.

Utbildning

Du bör ha relevant utbildning från ex. ekonomisk eller tekniskt program.

Erfarenhet

Du bör ha en elektronikbakgrund med minst något års erfarenhet och har en stor fördel av att ha handlat med liknande material.

Personliga kvalifikationer

Som person är du en administrativ talang med ett stort tekniskt intresse och förståelse. Du trivs att jobba i ett mindre företag där du ser möjligheter, snarare än hinder, i att verka utanför boxen när det krävs.

I övrigt är du en positiv lagspelare, du har viljan och förmågan att kunna driva dig själv och har lätt för att jobba ur ett helhetsperspektiv.

Vi tillämpar 6mån provanställning.

Låter detta intressant så hör av dig till Inköpschef Anette Holmgren tele: 046-31 16 22 och mejla ditt intresse samt CV till anette.holmgren@cervitrol.se

Välkommen till oss på Cervitrol!

​​

Cervitrol AB    |    Skiffervägen 44    |   224 78 Lund    |   Tel: 046-31 16 00   |    E-mail:info@cervitrol.se